2014 Etkinlikleri

IThenticate Programı Eğitimi

TÜBİTAK  ULAKBİM tarafından üniversitemizin erişimine açılan ve üniversiteler tarafından akademik düzeyde üretilecek makalelerdeki kopyacılık (intihal) oranının otomatik olarak tespitinde kullanılan IThenticate İntihal Programı eğitimi için Akademik Gelişim Birimi Koordinatörlüğü olarak Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile işbirliği içinde 5 Aralık 2014 Cuma  günü 09:00-11:30 saatleri arasında  Enstitüler Binası Toplantı Salonu’nda bir eğitim programı gerçekleştirilmiştir. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

 

InCites  Eğitimi

 "InCites Akademik Performans İnceleme Sistemi" ne yönelik eğitim  28 Kasım 2014 Cuma  günü 09:00-12:00 saatleri arasında çeşitli birimlerden gelen öğretim elemanlarımızın katılımıyla Enstitüler Binası Toplantı Salonu’nda gerçekleşmiştir. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

 

Bilimsel Dergilerin Değeri ve Atıf İndeksleri

Üniversite dergilerimizin alanında önde gelen uluslararası indeksler tarafından taranmasına yönelik 20 Kasım 2014 Perşembe  günü 09:00-12:00 saatleri arasında dergi editör ve yardımcılarının katılımıyla Rektörlük Binası 3. Kat Toplantı Salonu’nda eğitim düzenlenmiştir. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

 

Eğitim Bilimleri Alanında Proje Yazma Eğitimi

TÜBİTAK SOBAG-Eğitim Bilimleri alanında proje yazmak isteyen akademisyen ve araştırmacılara çalışmalarında yardımcı olmak amacı ile 22 Mart 2014 Cumartesi günü, 10:00-16:00 saatleri arasında, “Eğitim Bilimleri Alanında Proje Yazma Eğitimi”, Doç. Dr. Hayati ŞEKER tarafından öğretim elemanlarına, lisansüstü öğrencilerine ve araştırmacıların katılımı ile gerçekleştirilmiştir. 

 

Mart 2014 Eğitim Günleri


Meta-Analizi Eğitimleri: 1-2 Mart

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız. Bilgisayar Destekli Yapısal Eşitlik Modellemesi Eğitimleri: 8-9 Mart

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Bilgisayar Destekli Nitel Analiz Eğitimleri: 15-16 Mart

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

 

Broşür için tıklayınız.

 

 

Sağlık Alanında Proje Yazma Eğitimi‏‏

Üniversitemiz Değerli Öğretim Elemanları ve Lisansüstü Öğrencileri,   Üniversitemizde sağlık alanında proje yazmak isteyen akademisyen ve araştırmacılara çalışmalarında yardımcı olmak amacı ile 22 Şubat 2014 cumartesi günü 10:00 ve 16:00 saatleri arasında, Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda  “Proje Yazma Eğitimi” verildi. Eğitim, Yrd. Doç. Dr. Cenk SESAL ve Doç. Dr. Tunç AKKOÇ (uzman öğretim elemanları) tarafından verilen eğitim öğretim elemanlarına, lisansüstü öğrencilerine ve tüm araştırmacılara açık olarak düzenlenmiştir.


Bu sayfa Akademik Gelişim Birimi tarafından en son 09.02.2022 15:09:15 tarihinde güncellenmiştir.

HIZLI ERİŞİM