Publishing Academies: Author Training for Marmara University

Akademik Gelişim Birimi, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ortaklığı, Springer Nature firmasının desteği ile, 17-18-19 Nisan tarihlerinde "Publishing Academies: Author Training for Marmara University" isimli eğitim programları gerçekleştirilecektir. Bu programlar her biri tam gün olmak üzere;

17 Nisan - Author Workshop for Clinical Research

18 Nisan - Author Workshop for Physical Sciences

19 Nisan - Author Workshop for Social Sciences

tarihlerinde Göztepe Kampüsü Enstitüler Binası Konferans Salonu'nda yapılacaktır. Eğitimler İngilizce olarak gerçekleştirilecek ve Türkçe tercüme olmayacaktır.  Her bir programın içeriği ile ilgili ayrıntılı bilgi ektedir. Eğitimlere katılım kontenjanla sınırlı olup erken başvurulara öncelik tanınacaktır. Eğitim programlarına başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Bu sayfa Akademik Gelişim Birimi tarafından en son 20.03.2017 12:50:10 tarihinde güncellenmiştir.