2013 Etkinlikleri

Seminer Duyurusu

Minnesota Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Metin Çakır “Amerika’da Akademik Kariyer: Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Üyeliğine Geçiş” başlıklı toplantı ile aramızda olacaktır. Toplantı 26 Aralık 2013 Perşembe günü, 14:00-16:00 saatleri arasında İktisat Fakültesi AZ13 amfisinde gerçekleştirilecektir. Bilgilerinize sunulur.

Konuşmacı Doç. Dr. Metin Çakır'ın özgeçmişi için tıklayınız.

Bilgisayar Destekli Nitel Analiz Eğitim Programı

Araştırmacıların kendi alanlarındaki çalışmalarını nitel araştırma paradigmalarına uygun olarak sürdürebilmelerine; yazılı, işitsel, görsel dosyaları rahatça işleyebilme, şekillendirebilme ve yorumlayabilmelerine yardımcı olmak amacıyla Akademik Gelişim Birimi ve MÜSEM işbirliği ile Bilgisayar Destekli Nitel Analiz Eğitimi düzenlenmektedir. Eğitimler öğretim elemanları, lisansüstü öğrencileri ve tüm araştırmacılara açık olup, bilgisayar destekli nitel analizi uygulamaları konusunda uzman öğretim üyesi (Doç. Dr. Mustafa Çakır ve Doç. Dr. Serhat İrez) tarafından verilecektir.

Bilgisayar Destekli Nitel Analiz Eğitim Programı kapsamı için tıklayınız.

Sınırlı sayıda kontenjan ayrılan eğitim hakkında bilgi almak ve kayıt yaptırmak için 0536 541 82 84 ve 0216 348 43 64 nolu telefonları arayabilirsiniz.

Ön kayıt formu için tıklayınız

Bilgilerinize sunulur.

Marmara University & Roehampton University: Sharing the Experience in Contemporary Issues in Education

Marmara Üniversitesi ve Roehampton University işbirliği ile 9 Mayıs 2013 Perşembe günü İbrahim Üzümcü Konferans Salonunda "Sharing the Experience in Contemporary Issues in Education" başlıklı tek günlük bir konferans gerçekleştirilecektir.

Konferans programı için tıklayınız.

Konferans sunumlarının özeti için tıklayınız.

Bilgilerinize sunulur.

Akademik Gelişim Birimi tarafından, öğretim elemanlarının ve öğrencilerin akademik gelişimlerini desteklemek amacıyla düzenlenen Akademik Bilgilendirme Seminerleri kapsamında Sayın Doç. Dr. Selim Yılmaz koordinatörlüğünde düzenlenecek olan ve Prof. Norimasa Morita, Ass. Prof. Sylvain Detey ve Ms Hitomi Sasaki tarafından gerçekleştirilecek olan “Studying in an International Faculty (SILS) in Japan (Waseda University): A multidisciplinary, cross-cultural experience” başlıklı yurt dışı araştırma, eğitim ve burs imkânları hakkındaki bilgilendirme toplantısı 19 Mart 2013 tarihinde Salı Günü saat 14.00-16.00 arasında Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşecektir.

Waseda Üniversitesi internet sitesini incelemek için tıklayınız.

Koordinatör Doç. Dr. Selim Yılmaz'in kısa özgeçmişi için tıklayınız.

Sorularınız ve sunum yapacak hocalarla iletişimin devamı için selimyilmaz@marmara.edu.tr veakademikgelisim@marmara.edu.tr adreslerine mail atabilirsiniz.

Prof. Norimasa Morita, Ass. Prof. Sylvain Detey ve Ms Hitomi Sasaki'ın sunumu için tıklayınız.

Fransa, Belçika ve Japonya’ya Akademik Seyahat: Araştırma ve Eğitim Olanakları

Akademik Gelişim Birimi tarafından, öğretim elemanlarının ve lisansüstü öğrencilerin akademik gelişimlerini desteklemek amacıyla düzenlenen Proje Bilgilendirme Seminerleri kapsamında Sayın Doç. Dr. Selim Yılmaz tarafından yapılacak “Fransa, Belçika ve Japonya’ya Akademik Seyahat: Araştırma ve Eğitim Olanakları” başlıklı yurt dışı araştırma, eğitim ve burs imkânları hakkındaki bilgilendirme toplantısı 27 Şubat 2013 tarihinde Çarşamba Günü saat 14.00-16.00 arasında Mühendislik Fakültesi (B Blok) Konferans Salonunda gerçekleşecektir.

Doç. Dr. Selim Yılmaz'in kısa özgeçmişi için tıklayınız.

Doç. Dr. Selim Yılmaz'ın sunumu için tıklayınız.

Leonardo da Vinci Ortaklık Projeleri Bilgilendirme Toplantısı

Akademik Gelişim Birimi tarafından, öğretim elemanlarının akademik gelişimlerini desteklemek amacıyla düzenlenen Proje Tanıtım Seminerleri kapsamında Sayın Doç. Dr. Bahar Sennaroğlu tarafından yapılacak Leonardo da Vinci Ortaklık Projeleri bilgilendirme toplantısı 23 Ocak 2013 tarihinde Çarşamba Günü saat 14.00-16.00 arasında Mühendislik Fakültesi (B Blok) Konferans Salonunda gerçekleşmiştir.

Doç. Dr. Bahar Sennaroğlu'nun kısa özgeçmişi için tıklayınız.

Doç. Dr. Bahar Sennaroğlu'nun sunumu için tıklayınız.

Bilgilerinize sunulur.

Bu sayfa Akademik Gelişim Birimi tarafından en son 23.12.2014 11:19:18 tarihinde güncellenmiştir.