2021 Etkinlikleri

Sosyal Projelerde Marmara da Var Serisi / TÜBİTAK 1002 Proje Başvurusu Webinarı 

Bilimsel Araştırma ve Projeleri Birimi (BAPKO) işbirliği ile düzenlenen ve Doç. Dr. Oğuzhan Gündüz'ün moderatörlüğündeki "Sosyal Projelerde Marmara da Var / TÜBİTAK 1002 Proje Başvurusu" konulu webinar, 13 Ocak 2021'de, Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Ufuk Avrupa Programı Bilgi Günü 

TÜBİTAK İşbirliğinde Bilimsel Araştırma ve Projeleri Birimi (BAPKO) ile organize edilen ve çevrimiçi düzenlenen "Ufuk Avrupa Programı Bilgilendirme Günü" 25 Mart 2021'de gerçekleştirildi. Üniversitemiz tarafından yapılan "Açılış Konuşması" ardından TÜBİTAK'ın "Ufuk Avrupa Programı" konulu konuşması sonrasında; Dr. özlem Gezici Koç tarafından "Dijital, Endüstri ve Uzay Programı", Dr. İlknur Yılmaz tarafından "Kültürel, Yaratıcı ve Kapsayıcı Toplumlar Kümesi", Şükran Alpdemir tarafından "Sağlık Kümesi" sunuldu. Ayrıntılar için tıklayınız.

Türkiye Kalıp Sektörü Durum Raporu ve UKUB (Ulusal Kalıp Üreticileri Birliği)

Ulusal Kalıp Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Şahn Eçin'in konuşmacı olarak katıldığı "Türkiye Kalıp Sektörü Durum Raporu ve UKUB (Ulusal Kalıp Üreticileri Birliği)" webinarı 28 Mayıs 2021'de M.Ü. Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Tasarım ve İmalat Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof Dr. Mustafa Ay'ın mederatörlüğünde gerçekleştirildi. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Teknoloji Transfer Ofislerinin Teknoloji Geliştirme Bölgelerindeki Firmaların AR-GE Gelişimine Etkisi

Yıldız Üniversitesi TTO Müdürü Muhammed Kasapoğlu'nun konuşmacı olarak katıldığı "Teknoloji Transfer Ofislerinin Teknoloji Geliştirme Bölgelerindeki Firmaların AR-GE Gelişimine Etkisi" konulu webinar Marmara Üniversitesi Teknopark A.Ş. Genel Müdürü İlhan Arslan'ın moderatörlüğünde, 25 Haziran 2021'de gerçekleştirildi.


Bu sayfa Akademik Gelişim Birimi tarafından en son 25.07.2023 09:24:07 tarihinde güncellenmiştir.

HIZLI ERİŞİM