2020 Etkinlikleri

Marmara Üniversitesi İş Dünyası Söyleşileri Serisi 3 - Türkiye'de Teknoparkların Gelişimi-

Kenan Çolpan'ın konuşmacı olarak katıldığı "Türkiye'de Teknoparkların Gelişimi" konulu konferansı, 14 Ocak 2020'de,Göztepe Yerleşkesi Dr.İbrahim Üzümcü Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

 

Eczaneden Sanayiye Bir Başarı Hikayesi

Ecz.Berat Beran'ın konuşmacı olarak katıldığı "Eczaneden Sanayiye Bir Başarı Hikayesi" konulu konferansı, 24 Şubat 2020'de,Eczacılık Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

 

Marmara Üniversitesi İş Dünyası Söyleşileri Serisi 4 - Fabrika Kurma Aşamaları ve Örnek Bir Uygulama-

Ender Hıdıroğlu'nun konuşmacı olarak katıldığı "Fabrika kurma aşamaları ve örnek bir uygulama" konulu konferansı, 25 Şubat 2020'de,Göztepe Yerleşkesi Mühendislik Fakültesi B Binası Prof.Dr.Ayhan Mergen Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

 

Innovation Talks 1

Ali Acur'un konuşmacı olarak katıldığı "Innovation Talks " konulu konferansı, 6 Mart 2020'de,Göztepe Yerleşkesi Mühendislik Fakültesi B Binası Prof.Dr.Ayhan Mergen Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

 

Marmara Üniversitesi İş Dünyası Söyleşileri Serisi 5 - Tekstil sektöründeki Yeni Trendler-

Başar Ay'ın konuşmacı olarak katıldığı "Tekstil sektöründeki Yeni Trendler" konulu konferansı, 10 Mart 2020'de,Göztepe Yerleşkesi Dr.İbrahim Üzümcü Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

 

 

 

 


Bu sayfa Akademik Gelişim Birimi tarafından en son 09.02.2022 16:31:58 tarihinde güncellenmiştir.

HIZLI ERİŞİM