2019 Etkinlikleri

AK-GE Konuşmaları

Prof. Dr. Zeki Tez'in konuşmacı olarak katıldığı "Bilim Tarihi" konulu  konferans, 21 Mart 2019 Perşembe günü saat 10:00'da, Göztepe Yerleşkesi Prof. Dr. Orhan Oğuz Kütüphanesi Konferans Salonunda gerçekleşti. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

 

3B Biyoyazıcılarda Organ Basımı

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda 29 Nisan’da Penn State Üniversitesinden Prof. Dr. İbrahim Tarık Özbolat  "3B Biyoyazıcılarla Organ Basımı" konulu seminer verdi. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

 

Yaşamsal Satranç

Prof. Dr. Talat ÇİFTÇİ'in konuşmacı olarak katıldığı "Yaşamsal Satranç" konulu  konferans, 2 Mayıs 2019 Perşembe günü saat 13:30'da, Göztepe Yerleşkesi Prof. Dr. Orhan Oğuz Kütüphanesi Konferans Salonunda gerçekleşti. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

 

Uluslararası Dergilerde Yayın Yapma Eğitimi

Mine TONTA'nın konuşmacı olarak katıldığı "Uluslararası Dergilerde Yayın Yapma" konulu  eğitim semineri, 3 Mayıs 2019 Cuma günü saat 10:00'da, Göztepe Yerleşkesi Prof. Dr. Ayhan Mergen Konferans Salonunda gerçekleşti. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

 

Uluslararası Dergilerde Yayın Yapma Eğitimi - 2 

Duygu PAÇALI'nın konuşmacı olarak katıldığı "Uluslararası Dergilerde Yayın Yapma" konulu eğitim semineri, 13 Mayıs 2019 Cuma günü saat 10:00'da, Göztepe Yerleşkesi Prof. Dr. Ayhan Mergen Konferans Salonunda gerçekleşti. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

 

Yazar Çalıştayı

Dr. Gareth Dyke'ın konuşmacı olarak katıldığı "Yazar Çalıştayı" konulu çalıştay, 25 Eylül 2019'da, Göztepe Yerleşkesi Ensitüler Binası Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

 

Orthopaedic and Translational Medical Materials: From Benchside to Clinic

 Prof. Dr. Besim Ben-Nissan 'ın konuşmacı olarak katıldığı "Orthopaedic and Translational Medical Materials: From Benchside to Clinic " konulu etkinlik, 7 Ekim 2019'da,Göztepe Yerleşkesi Prof. Dr. Orhan Oğuz Kütüphanesi Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

 

Tübitak 2219 Bursu ile Doktora Sonrası Yurtdışında Eğitim

Arş. Gör. M. Emin Çam 'ın konuşmacı olarak katıldığı "Tübitak 2219 Bursu ile Doktora Sonrası Yurtdışında Eğitim" konulu semineri, 15 Ekim 2019'da,Göztepe Kampüsü Mühendislik Fakültesi Binası Prof. Dr. Ayhan Mergen Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

 

Öğrenmeyi Destekleyen Tez Araştırma Çalıştayı

ProQuest Yayıncılık ve M.Ü.   Teknoloji Fakültesi’nden Doktor Öğr. Üyesi Erkan Dursun 'ın konuşmacı olarak katıldığı "Öğrenmeyi Destekleyen Tez Araştırma Çalıştayı" konulu semineri, 16 Ekim 2019'da, Göztepe Kampüsü Mühendislik Enstitüler Binası Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

 

Osmanlı Müziği Konferansı

Doç. Dr. Evren Kutlay 'ın konuşmacı olarak katıldığı "Osmanlı Müziği" konulu konferansı, 25 Ekim 2019'da,Göztepe Yerleşkesi Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

 

Türkiye'de Antibiyotik Direnç Artışı Konferansı

Prof. Dr. Semra Şardaş'ın konuşmacı olarak katıldığı "Türkiye'de Antibiyotik Direnç Artışı" konulu konferansı, 19 Kasım 2019'da,Başıbüyük Yerleşkesi M.Ü. Eczacılık Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

 

Marmara Üniversitesi İş Dünyası Söyleşileri Serisi 1 - Türkiye’nin 2020 Finansal Görünümü-

Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu'ın konuşmacı olarak katıldığı "TTürkiye’nin 2020 Finansal Görünümü" konulu konferansı, 27 Kasım 2019'da,Göztepe Yerleşkesi Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

 

TÜBİTAK 2244 Sanayi Doktora Programı Süreci

Doç. Dr. Yusuf Kaynak'ın konuşmacı olarak katıldığı "TÜBİTAK 2244 Sanayi Doktora Programı Süreci" konulu semineri, 14 Kasım 2019'da,Göztepe Kampüsü Mühendislik    Fakültesi Binası Prof. Dr. Ayhan Mergen Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

 

Marmara Üniversitesi İş Dünyası Söyleşileri Serisi 2 - Girişimcilik ve İnovasyon-

Metin Salt'ın konuşmacı olarak katıldığı "Girişimcilik ve İnovasyon" konulu konferansı, 9 Aralık 2019'da,Göztepe Yerleşkesi Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

 

Dış Kaynaklı Projelerin Tanıtımı, Bapko Proje Süreçleri ve İyileştirilmesi Semineri

BAPKO Koordinatörü, Koordinatör Yardımcısı ve Müdürü'ın konuşmacı olarak katıldığı "Dış Kaynaklı Projelerin Tanıtımı, Bapko Proje Süreçleri ve İyileştirilmesi Semineri" konulu Semineri,

10 Aralık 2019 Göztepe Yerleşkesi Teknoloji Fakültesi Konferans Salonu

11 Aralık 2019 Başıbüyük Yerleşkesi Tıp Fakültesi Konferans Salonu

12 Aralık 2019 Kartal Yerleşkesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonu

17 Aralık 2019 Başıbüyük Yerleşkesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu

18 Aralık 2019 Anadolu Hisarı Yerleşkesi Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu

da gerçekleşti. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

 

Kültürel Miras Bilinci ve Müzeler Paneli

Uğur Genç,Dr. Öğr. Gör. Meral Özomay,Dr. Öğr. Üyesi Güssün Güneş,Albay Mahir Ergüven Erkul'ın konuşmacı olarak katıldığı "Kültürel Miras Bilinci ve Müzeler Paneli" konulu konferansı, 27 Aralık 2019'da,Göztepe Yerleşkesi Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

 

DOBİSU işbirliği ile «Doğal Sabun Yapım, Parfüm ve Mum Yapım Atölyeleri

Üniversitemiz mensuplarının kendi rutin yoğunluklarından sıyrılıp, eğlenceli bir ortamda üretimini gerçekleştirmekten keyif duyacakları ürünler ortaya koymaları için bir platform; bilgi, beceri ve deneyim paylaşım alanı oluşturmak hedeflenmiştir. 3-19 Aralık 2019 tarihlerinde gerçekleşmiştir. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.


Bu sayfa Akademik Gelişim Birimi tarafından en son 10.02.2022 14:28:42 tarihinde güncellenmiştir.

HIZLI ERİŞİM